0297 361 223

Algemeen

De advies leeftijd voor Free Jump is 6 jaar. Maar jumpen op de zachte en stevige trampolines kan vanaf elke leeftijd, de intensiteit van het jumpen hangt af van iemands leeftijd en conditie. De allerkleinsten (vanaf 1 jaar) vinden het al leuk om te rollen en kruipen op de zachte trampolinevelden en voor de oudsten kunnen er speciale seniorenlessen op de trampolines gegeven worden.
Er is geen maximale leeftijd, zolang iemand een goede conditie heeft en geen lichamelijke ongemakken die het jumpen hinderen is hij/ zij van harte welkom.
Jumpen is geschikt voor iedereen, er zijn geen speciale kwaliteiten voor nodig. Tijdens de 'free jumping' openingstijden zijn de jump arena's open voor iedereen, ongeacht het niveau. Voor geoefende jumpers, bijvoorbeeld turners of free runners, is het wellicht slimmer of hun oefeningen te doen tijdens rustige tijden of in de lessen.
Het is verstandig om minstens 15 minuten voordat je je jump-sessie begint aanwezig te zijn. Voordat je kunt gaan jumpen krijgt je eerst nog uitleg en veiligheidsinstructies.

Reserveren

Alles wat je op de pagina Reserveren aantreft, kun je direct online boeken. De overige arrangementen kun je niet zelf online boeken, maar alleen telefonisch of per mail aanvragen.